BRASSERIE

BRASSERIE

FITNESS ROOM

Το σύγχρονα εξοπλισμένο γυμναστήριο μας διαθέτει ελεύθερα βάρη, εξοπλισμό αντίστασης, σταθερό ποδήλατο, ελλειπτικό μηχάνημα και διάδρομο. Είναι στην διάθεση σας ώστε να μην χάσετε προπόνηση κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας. Επιλέξτε στην Υποδοχή την ώρα που σας εξυπηρετεί.

ΠΡΩΙΝΟ

Πρωινό
Ο τρόπος που ξεκινάει κάθε ημέρα είναι εξαιρετικά σημαντικός. Κάθε πρωί από τις 07:00 έως τις 10:30 και τα σαββατοκύριακα από τις 07:00 έως τις 11:00 σας προσφέρουμε στην αίθουσα πρωινού “Theodosios”, μπουφέ με ποικιλία φρέσκων αλμυρών και γλυκών επιλογών σε συνδυασμό με χυμούς και φρέσκο καφέ. Breakfast Box: Για να μην παραλείπετε το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, τις ημέρες που η μέρα σας ξεκινάει πολύ πρωί, σας ετοιμάζουμε κατόπιν αιτήματος από τη προηγούμενη ημέρα εδέσματα και χυμό ειδικά συσκευασμένα για να τα πάρετε μαζί σας. Συμμετέχουμε στο πιστοποιημένο πρόγραμμα "Ελληνικό Πρωινό". Room service: τηλ. 702

ΗΜΙΩΡΟΦΟΣ

Σ’ αυτό τον όμορφο χώρο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας... Να διαβάσετε ήσυχα το αγαπημένο σας βιβλίο... Να συνδεθείτε στο WiFi του ξενοδοχείου μας και να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για την εξερεύνησή σας στο διαδίκτυο... *Η υγεία, η ασφάλεια και η άνεσή των επισκεπτών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας σε συνδυασμό με την υγεία του προσωπικού μας και την πιστή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής. Ως εκ τούτου, κάποιες υπηρεσίες και παροχές ενδέχεται να είναι περιορισμένες ή μη διαθέσιμες. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις σχετικές πολιτικές που βρίσκονται στο πάνω μέρος της σελίδας στην επιλογή "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ".

GREEN KEY

Το Green Key είναι ένα οικολογικό σήμα ποιότητας για τουριστικές μονάδες. Οι ενδιαφερόμενοι τουριστικοί επιχειρηματίες οφείλουν να τηρούν ορισμένες απαιτήσεις οικολογικής χροιάς. Σε αντάλλαγμα, αποκτούν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το σήμα (eco-label) για το marketing της επιχείρησής τους. Καθώς το βραβείο Green Key είναι ένα οικολογικό σήμα για τον τουρισμό, καλύπτει έναν αριθμό διαφορετικών κατηγοριών αυτού του τομέα. Στο δίκτυο σήμερα συμμετέχουν όλες οι μορφές ξενοδοχειακών μονάδων, εστιατορίων και εγκαταστάσεων αναψυχής, αλλά αργότερα θα συμπεριληφθούν και άλλοι τομείς τουριστικού ενδιαφέροντος. Το ξενοδοχείο Αθηναϊς καθώς λειτουργεί με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα απέκτησε αυτό το σημαντικό βραβείο.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Το ξενοδοχείο Athinais στην προσπάθεια του να προστατέψει το περιβάλλον και να στηρίξει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, συνεργάζεται από το 2013 με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση “Μπορούμε” που έχει ως σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμου σε όλη την Ελλάδα. Το Athinais, με τη βοήθεια του “Μπορούμε”, προσφέρει καθημερινά τρόφιμα διαθέσιμα από τον πρωινό μπουφέ, από το τμήμα εκδηλώσεων καθώς και από το εστιατόριο σε κοινωνικούς φορείς που το έχουν ανάγκη. Από το 2016 μέχρι και σήμερα αυτές οι μερίδες φαγητού προσφέρονται στο Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού “PRAKSIS".

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας αποδέχεστε τη χρήση των cookies ώστε να διαθέτετε υπηρεσίες και προσφορές σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας.

ΑΠΟΔΟΧΗ COOKIES